Svets & Smide i Karlskrona AB

Om oss

Svets & Smide Karlskrona AB bildades, via ett övertag av en befintlig Svets & Smides firma, år 2013 av Ulf Hagström och Björn Cervallius. Vår bekantskap startade redan i skolan och under åren som gått, har vi båda arbetat med varandra på Dynapac samt samlat på oss erfarenhet på bland annat Alfa Laval i Ronneby. Siktet är nu att utveckla Svets & Smide med den kunskap och erfarenhet som vi har samlat på oss under åren.

Under åren som gått har både företaget blivit starkare och personalen blivit fler. Huvudkontoret ligger på Titanvägen 12 i Karlskrona och vi arbetar i Karlskrona med omnejd.

För oss är inget jobb för stort eller för litet och vi tar oss an alla projekt som kan tänkas. Allt ifrån konstruktion och beräkningar till stora projekt inom byggnadssmide. Våra svetsare har stor erfarenhet samt kompetens och vi kan stolt kalla oss experter inom branschen. Vi har många nöjda och återkommande kunder och vi strävar alltid efter att nå över förväntningar.

Vi är certifierade enligt EN 1090-1 och EN 3834-2

Vi följer ständigt med i utvecklingen och förändrar vårt sätt att svetsa och smida efter det som krävs. Vi har även stor kunskap inom antik/konstsmide vilket gör att vi enkelt kan reparera skador på bland annat äldre byggnader, räcken eller utsmyckningar.

Vi har många samarbetspartners, vilket gör att vi enklare kan hjälpa våra kunder med önskemål samt säkra kvalitén på vårt arbete.

Pålitlighet

Med oss ska det vara ordning och reda. Svets och Smide Karlskrona AB står för ansvar och trovärdighet.

Rätt kvalite

Vi eftersträvar att alltiduppfylla kundens behov och krav. Efter avslutat projekt ska alla parter vara nöjda.

Lagarbete

Genom att arbeta tillsammans så arbetar vi även effektivt. Vi strävar efter att dela med oss av vår kunskap och tillsammans lösa utmaningar.

Vi löser era problem!

Kontakta oss på Svets & Smide i Karlskrona AB

Tveka inte på att höra av er till vårt glada och professionella arbetslag. Begär en kostnadsfri offert eller få rådgivning.

Vi ställer alltid upp!