Hållbara fastighetsreparationer
i Karlskrona

Fastighetsreparationer i Karlskrona

När brister i fastigheten uppstå och behöver åtgärdas, räcker inte de lokala fastighetsreparationerna till. Man bör istället anlita en expert på fastighetsreparationer. Detta då montering av inbrottsskydd och utbyte av grindar med mera kräver en viss nivå av kunskap. Vi på Svets & Smide har kompetensen och erfarenheten som krävs för att kunna utföra reparationerna på ett professionellt sätt. Vårt team tar effektivt och enkelt hand om sådana problem. När du vänder dig till oss kan du alltid vara säker på ett välutfört arbete med långvarigt resultat.

Miljö- och kvalitetssäkrad fastighetsreparation i Karlskrona

Vi ser till att alla våra medarbetare som ingår i vårt systematiska arbete undergår miljöutbildningar. Som ett resultat av detta har vi en ansvarsfull och kvalitetsinriktad personal. Som i sin tur kan bidra till att våra kunder alltid blir nöjda med fastighetsreparationerna vi erbjuder i Karlskrona. Utöver detta är företaget självklart certifierat enligt ISO 3834-2 / EN 1090-1.

Olika typer av fastighetsreparationer

Svets & Smide utför idag en hel del olika reparationer för fastigheter runt om i Karlskrona. En av de vanligaste lagningarna vi genomför är för dörrar. När din dörr börjar bli svår att öppna och stänga är det dags att ta kontakt med oss. Vi kommer då ut och riktar dess blad och gångjärn så den fungerar smidigt igen. Det är viktigt att anlita en kompetent reparatör då detta kräver en viss erfarenhet för att kunna utföra reparationen på ett korrekt sätt.

Vi erbjuder även våra kunder underhållsjobb av dörrar. Till exempel kan vi tillsammans med kund gå igenom om det är lönt att laga en dörr eller sätta in en helt ny och utifrån det ta fram ett pris på olika lösningar. I andra fall kan det gälla förstärkning av en dörr om den har varit utsatt för inbrottsförsök.

Pålitlighet

Med oss ska det vara ordning och reda. Svets och Smide Karlskrona AB står för ansvar och trovärdighet.

Rätt kvalite

Vi eftersträvar att alltiduppfylla kundens behov och krav. Efter avslutat projekt ska alla parter vara nöjda.

Lagarbete

Genom att arbeta tillsammans så arbetar vi även effektivt. Vi strävar efter att dela med oss av vår kunskap och tillsammans lösa utmaningar.

Vi löser era problem!

Servicesmide i Karlskrona

Våra erfarna och kunniga hantverkare är alltid redo för nya uppdrag. Tveka inte att höra av dig till oss när det kommer till fastighetsservice i Karlskrona. Kontakta Svets & Smide i Karlskrona för en fri offert!